Сряда,

Алена реши изборите. Начерта съдбата на партиите

От: СТАНДАРТ -
206286
Алена реши изборите. Начерта съдбата на партиите
A
A
A

Пълен обрат в политиката вещае числото на вота 2 октомври 2022 г. Денят на тегленето на номерата на бюлетините за България е в година на стабилизация, но негативна, в месец на промени и в ден на безкрайни, преди всичко негативни, емоции, коментира топастроложката Алена. Тя даде прогнозата си за изборите и начерта съдбата на партиите.

Като добавим и ретроградния Меркурий, властващ над кампанията и човешките емоции от 10 септември до 2 октомври, 12.08 часа, все сме си в Мрака и подвластни на хаоса на Злото, в което безхаберни, но агресивни търсим поредния спасител. А Светлината е далеч, още невидима, каза Алена, цитирана от БЛИЦ.

Разрухата в България или ще бъде задълбочена или нейното преодоляване ще изисква работа поне в следващите 4 години. Перспективата е нерадостна, независимо какви коалиции ще управляват, ако управляват, от есента нататък, каза още астроложката.

Датата 2.10.2022 г., на която ще се проведат изборите носи много емоции, последици от лъжовни слова на родни политици, които ще отблъснат народа от урните. Композитната дата на държавата изисква анализ и осъзнаване на грешките, които народа ни повече не бива да повтаря, но уви, през опити за лицемерно и сервилно поведение на непочтени хора, домогващи се отново до властта. Изборът на тази дата предпоставя допуснатите грешки, при това утежнени, да бъдат умножени, категорична е Алена. Тя даде ценни съвети на партиите.

Съдбата поднася на ДПС № 1 в бюлетината. Това предполага успех, каза Алена. Тя препоръча на Движението да е внимателно в кампанията.

Сериозен отлив на избиратели има при “Продължаваме промяната”, каза Алена. И коментира: „Ще лъжат непрекъснато, ще си вярват, че им вярват, което ще води до сериозен отлив на избиратели. Ако Петков и Василев получат възможност да преговарят за участие в следизборна коалиция бързо ще предизвикат краха на правителството и трябва да сме подготвени за нови предсрочни избори през 2023 г.”. Бюлетината им с №9 е шамар на съдбата за тези хора, защото дори и разумните презарежда с емоции, скриващи от погледа им реалността, допълни астроложката.

"Възраждане" има шанс за значимо присъствие в 48 НС, убедена е тя. Партията е в лична година на ново начало, но в месец на подчинение и ден на непредвидими трудности. Номер 14 в бюлетината дарява на “Възраждане” позитивния заряд на нови контакти, на шанс да привлекат нови симпатизанти, но с такт, търпение и разум, а не с помпозни и неизпълними обещания. Денят на регистрацията е носител на трудности, неизбежни и невъзможни за предвиждане, каза Алена.

За “Български възход” тя е убедена, че не е невъзможно провалът да бъде заобиколен. Коалицията, чрез която Стефан Янев участва в изборите, е създадена на дата на подчинение, а това не обещава прилив на избиратели, но и не ги лишава от такива. Номерът на регистрацията в ЦИК е с обща вибрация на трудности, породени от странични фактори и на малки камъчета, които спъват работата на коалицията от създаването ѝ и по време на кампанията.

Алена не е оптимист за влизането на ИТН в парламента. Партията е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, които е допускала през изминалата година и особено при присъствието си в 47 НС. Номерът на регистрацията в ЦИК ги орисва на кармична разплата, отлив на избиратели, проблем със структурите по места, каза астроложката. Вибрацията на бюлетината с номер 19 зарежда с прибързаност, трудно преодолима импулсивност, невъзможност да мерят думите си, готовност да обиждат и унижават и всичкото това съпроводено с очакването да бъдат възкачени на пиедестал, като нещо уникално за България. Ако искат да са част от 48 НС са длъжни да намерят златната среда на тези влияния, съветва Алена.

Тя дава минимален шанс да прескочат бариерата и на Демократична България. Орисани са на трудности в година на трудности, породени от странични фактори, неподвластни на техни действия, които може да се окажат препъни камък на изборите. Вибрацията на номерът им за участие в изборите е на трудности. Денят е на материални стремежи и още трудности, удвояващи предходните. Изборен малшанс, смята Алена.

За ГЕРБ-СДС успехът ще дойде „само при отказ от материални интереси”, обяви астроложката. Личната година на коалицията е подвластна прибързаност, напористост, устрем към незаслужен връх, който няма да бъде достигнат. Бюлетината им е с номер 24 - прекрасен номер, даряващ кармична отплата и закрила от Съдбата, но само ако се откажат от материалните си стремежи, заедно и поотделно, каза астроложката. Според нея изборният ден за ГЕРБ-СДС е възможно най-лошият, което с вече казаните негативи ги лишава от 5 до 9% в крайното разпределение на гласове. Годината им е на подчинение, което означава, че като първа политическа сила, ако станат такава, ще им бъде трудно до невъзможно да съставят коалиционно правителство.

Инат до бягство от действителността е коментарът на Алена за БСП. Участието на “БСП за България” в изборите е в лична година на подчинение, което им носи неприятни неочаквания. Месецът им е на неподходящи контакти, а денят на промени, които ще се различават от мечтаните. БСП е в труден период, а изборният ден ще утежни ситуацията, каза Алена. За нея композитната дата е предупреждение, че БСП е на прага на своето оцеляване и изборите на 2 октомври ще утежнят ситуацията.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com