Петък,

Лозан Панов с голяма молба към здравния министър

От: СТАНДАРТ -
3481
Лозан Панов с голяма молба към здравния министър
A
A
A

Голяма молба към здравния министър отправи от ефира на БНТ кандидатът за президент Лозан Панов. "Моля Ви, г-н здравен министър, върнете децата в училище", заяви Панов и допълни: "Можем да се лишим от много неща, но не можем да се лишим от нашето бъдеще."

Той заяви, че партиите, но и президентът не са направили достатъчно усилия за съставянето на редовно правителство. Според него логичното решение би било връчването на третия мандат на най-малката партия в НС – „Изправи се.БГ! Ние идваме”.

В 46-НС имаше много заявки за подкрепа за правителство с третия мандат на "Изправи се БГ! Ние идваме!", каза Панов. Той коментира горещата тема - цените на тока и газа. И попита защо страната продължава да купува скъп руски газ. Ако България избере азерския газ, цените биха се понижили, каза Панов.

По отношение на съдебна реформа Лозан Панов заяви, че смяната на едно лице с друго няма да направи промяната. Той обясни, че отстраняването на Иван Гешев и назначаването на друг главен прокурор не би било истинска промяна. Според него е необходима много по-дълбока съдебна реформа.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com