Костадин Костадинов: Избираме между разрухата и възраждането

Според него 14 ноември отиваме на референдум за бъдещето на България

Костадин Костадинов: Избираме между разрухата и възраждането | StandartNews.com

На 14 ноември няма избираме просто президент и парламент, ние ще избираме между безумието и здравия разум. Ние ще избираме между разрухата и възраждането на България. Между зависимост и независимост. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ лидерът на партия Възраждане д-р Костадин Костадинов. Той се кандидатира за президент.

Според него 14 ноември отиваме на референдум за бъдещето на България. Най-големият противник на всички кандидати по думите му е била и ще бъде апатията, нихилизма и неверието на сънародниците.

Д-р Костадинов прогнозира, че избирателната активност няма как да достигне 50%, ако Бойко Рашков отново си свърши работата.

"Тя падна на предишните избори заради това, че Бойко Рашков смаза или поне почти напълно смаза организираната престъпност в частта купуване на гласове. Ако и сега го направи, дано да го направи, стискам му палци, ако го направи отново, ще отидат да гласуват между 40 и 45% от българите, включително с тези, които гласуват от чужбина", коментира лидерът на Възраждане.

Костадинов смята, че може да има много сериозни изненади за вота, защото анализаторите подценяват българските граждани и гнева на българите от разрухата и разпада на българската политическа система. На въпрос смята ли, че може да има повече гласове от Лозан Панов - той отговори: "Разбира се, че е възможно".

Той призова България да бъде остров на здравия разум, остров на стабилността.

"Парадоксално след тези избори България може да се превърне в един от водачите на ЕС по отношение на колективния здрав разум и стабилитета, и нормалността в обществото", категоричен бе д-р Костадин Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай