Ивет Горанова подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова

Шампионката по карате на олимпиадата в Токио посрещна президента и вицепрезидента в гр. Левски

Ивет Горанова подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова | StandartNews.com

Шампионката по карате на олимпиадата в Токио Ивет Горанова посрещна президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова в гр. Левски. Тя подари на президентската двойка своя тениска от олимпиадата и им пожела много успехи и победа на още на първи тур.

„Гласуването е важно за такъв критичен за страната ни момент, защото е нужно да имаме силна и независима президентска институция, която да отстоява вашите интереси. Този път трябва да има справедливост и възмездие за България! Не го ли направим, означава всички следващи управляващи да ги поканим да крадат на воля. Да използват публичните средства за лично облагодетелстване и да го правят спокойно, защото ще знаят, че няма да бъдат наказани. Така България не може да продължава развитието си напред“. Това заяви президентът Румен Радев в Левски. Той посочи, че през последните дни се прави всичко възможно да изплашат, да разколебаят хората да гласуват, да дискредитират изборите, защото ги е страх. „Страх ги е, че дори с този ресурс, с който разполагат да станат първи в парламента, те повече няма да могат да управляват. Страх ги е и вие ни показвате с вашата подкрепа, че няма да имат шанс да превземат и президентската институция. Затова техните усилия ще останат безплодни“, каза още Радев. Той подчерта, че е важно в неделя масово и отговорно хората да излязат да гласуват. „Ние сме тук с г-жа Йотова, за да ви кажем, че както до сега, няма да ви предадем. Съдбата е в нашите ръце. Зависи ние колко ще бъдем мобилизирани, колко вярваме и колко единна ще бъде нашата воля. И да продължаваме напред с чувство за дълг и отговорност пред родината и бъдещето на нашите деца. С вас сме!“, категоричен е президентът.

„Не позволявайте да ви превърнат отново в поданици. Поданикът чака някой да му подаде, а гражданинът дава своето доверие на управлението и може бързо да си го вземе обратно, ако не са оправдани надеждите му“, се обърна Илияна Йотова към хората в Левски. Тя е убедена, че битката за България продължава и със загубеното за страната ни десетилетие на Борисов е приключено.

Йотова изтъкна, че със служебното правителство Румен Радев за пореден път е доказал, че може да взима умни и отговорни решения. „Служебният кабинет е от хора с различни политически пристрастия, но ги обединява най-ценното – България и нейните интереси“, заяви тя.

„Преди пет години ви обещахме, че ще бъдем зависими само от това, което искаме всички ние, хората на България – просперираща държава. Днес заставаме пред вас с високо вдигната глава, защото не ви предадохме“, подчерта Йотова и благодари за неизменната подкрепа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай