Демократична България се произнесе. Подкрепя Лозан Панов

Той не козирува на партии и кланове, обявиха хората на Христо Иванов, Атанас Атанасов и Борислав Сандов

Демократична България се произнесе. Подкрепя Лозан Панов | StandartNews.com

"Демократична България" официално подкрепи кандидатурата на Лозан Панов за президент. Това съобщи коалицията, цитирайки решенията на ръководствата на партиите в нея -  ПП „Зелено Движение“, ПП „Демократи за силна България“ и ПП „Движение „Да, България“.

Коалицията припознава Лозан Панов като изразител на целите и ценностите, които отстоява в президентската надпревара. В негово лице демократичната общност на България има своя естествен кандидат и носител на автентичната традиция на борбата за демокрация и върховенство на закона в момент, когато сме свидетели на поредната подмяна, заявяват от "Демократична България".

"Г-н Панов е дал конкретни биографични доказателства за това, че може да бъде един истински независим президент, който не се кланя на силните на деня и в задкулисието, не се огъва пред трудности и не козирува на партии и кланове.

Ето защо, давайки своята политическа подкрепа и присъединявайки се към призивите за силен граждански вот и мобилизация за избора на г-н Панов за президент, партийните структури на Демократична България ще подхождат с максимален респект към неговата и на кампанията му независимост по закон и по дух", се казва в съобщението на коалицията.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай