Борисов с дръзки коментари за полите и торбите

Получи знаков подарък в Родопите

Борисов с дръзки коментари за полите и торбите | StandartNews.com

Култов коментар за това кои политици под кои поли  се креят направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Родопите.

В петък, когато стана ясно, че ГЕРБ подкрепя кандидатурата за президент на проф. Анастас Герджиков, Румен Радев заяви: „Борисов преди пет години се скри под полата на Цецка Цачева, а сега под тогата на ректора“. Радев все под пола се крие, все с баджанаци. Радев не е такъв смелчага, та да казва, че се крия. Много са страшни с Бойко Рашков. Само да внимава какво му казва Деси, че там е по-друга ситуацията, отговори му Борисов.

А днес продължи: „Снощи изгледах глупостите, които е казал, под кои поли се крия. То не е никак лошо да се криеш под пола.”. Е, вярно, само за половината общество..., пошегува се Борисов.

Швейцария и Австрия могат да ги хвалят, но тук е по-красиво, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Това е училището, къщичките след пожара. И като дойдат на Велинград на туризъм и на СПА, после – на разходка. Това е моделът „Борисов” – училища, строителство”, каза още той.

„Да видим модела „Радев” – намаляване на чуждестранните инвестиции, забравихме какво е еврозона. Днес пак има 87 починали... Седмици наред сме първи по смъртност от ковид и последни по ваксинация в Европа. Мисля, че с тези темпове ще минем света. И според Радев това е успешно управление на здравето. Безхаберие!”, заяви лидерът на ГЕРБ.

10 дни стои кораб и се източва амониева селитра в Черно море, най-красивите ни места! Безхаберие! Седят и единственото, което... изгониха журналистите, за да не могат да снимат. И според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата, обобщи той. Местните хора му подариха прозрачен плик, в който има шарени торбички, с които някога хората са ходели на пазар. Борисов каза, че по-добре такива, отколкото пликовете на Пламен Узунов, който първо гледал какво има вътре, а после отивал да прави назначения в митниците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай