Кандидат-евродепутати на ГЕРБ критикуват БСП

Репликите са по повод изказвания на днешния митинг на БСП за 1 май

Кандидат-евродепутати на ГЕРБ критикуват БСП | StandartNews.com

И най-силният крясък не може да скрие користините интереси на БСП, написа кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев в социалната мрежа Фейсбук по повод първомайския митинг на БСП.

„Потресен съм от този тип водене на кампания от партията довела Отечеството ни до три фалита и направила концлагер от страната ни, за да не се доближава никой до границите и (сега явно също не искат свободно да се пътува), до Лукановата зима, до Виденовата хиперинфлация (1 Долар = 3000 Лева! специалист: г-н Румен Гечев!!!), до фалита на банките! Същите хора ни говорят за справедливост и социална политика!“, пише Ковачев.

„Нямало свобода на медиите??? Това е връх на наглостта! По-голяма медийна кампания срещу управляваща партия, мисля няма никъде в ЕС, но нямало медийна свобода!? Искат „безплатно майчинство“, явно не знаят, че в България има най-дългото платено майчинство в ЕС, но сега БСП иска майките да нямат средства за отглеждане на децата си или явно не разбират какво говорят!!!“, добавя още той.

„Приписват си, че БСП са се справили с двойните стандарти на храните в ЕС!? Грозна лъжа! Колко жалко, че стигат до такова ниско ниво, за да отвратят хората от политиката! Уважаеми опоненти, моля не давайте пример с Испания, вие нямате нищо общо с испанските социалисти, по нито една тема!“, отбелязва Ковачев.

„Това не е европейска предизборна кампания. Отново призовавам нашите опоненти да представят идеите си за бъдещето на ЕС и как ще защитават националните интереси на страната ни в ЕП заедно с нас!“, пише кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС.

БСП сега говорят за справедливост – позор, написа Андрей Новаков в своя профил  в социалната мрежа Фейсбук.

„БСП и справедливост сега? Точно вие ли? Справедливост сега за тези, които:

- сега говорят за апартаменти, а навремето си купиха държава;

- създадоха мутрите през 90-те;

- фалираха 16 банки за 3 месеца и окрадоха народа;

- докараха ни дотам, да мечтаем за маратонки и дънки;

- създадоха рушветите;

- продадоха заводите за по $1;

- изнасяха пари в червени куфарчета;

- от безбожници станаха най-върли християни;

- убиваха без съд и присъда;

- пратиха хората по лагерите;

- избиха интелигенцията;

- изпразниха рафтовете по магазините;

- дебнеха кой влиза в черква на Великден;

И тези сега говорят за справедливост - позор!“, написа Новаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай