Мисията на онлайн бакалия „Хлеб и сол”

Разнообразие от висококачествени продукти

Мисията на онлайн бакалия „Хлеб и сол” | StandartNews.com
  • Разнообразие от висококачествени продукти – мисията на  онлайн бакалия „Хлеб и сол”

bERS Logistics има над 16 години опит в съхранението, обработката, транспорта и дистрибуцията на хранителни и битови стоки. Компании като Метро България, Билла България, Т-Маркет, Кока-Кола България, Интерснак, Olympus и много други ни се доверяват ежедневно за обслужването на техните вериги на доставки. bERS Logisticsе една от малкото български фирми, които притежават международен IFS Logistics сертификат, гарантиращ прозрачност на движението на потребителски продукти от момента на тяхното производство до предаването имна крайния потребител.

В условията на извънредното положение много от нашите клиенти (в частност търговците на хранителни стоки към хотели и ресторанти) се сблъскаха с драстично намалено търсене на продуктите, които предлагат. Това беше основният повод да създадем нов канал за реализация на техните стоки — онлайн бакалия *Хлеб и Сол*. Постигнахме три главни цели: запазихме персонала си и помогнахме на клиентите си да направят същото, реализирахме нов канал за продажби и достигнахме до потребителите с непознати за тях, но в същото време качествени продукти. Партньори за нас в това начинание се явяват именно нашите клиенти — производители, вносители и дистрибутори, които са се доказали на пазара.

Мисията на онлайн бакалия *Хлеб и Сол* може да се обобщи с едно изречение — да предлагаме разнообразие от висококачествени продукти, които самите ние бихме ползвали. Затова се наричаме бакалия, а не супермаркет. *Хлеб и Сол* е уютно онлайн пространство, където хората пазаруват с лекота, черпят кулинарни идеи и заедно с това пестят време. В момента предлагаме над 10 000 артикула, разделени в няколко основни категории.Те включват храни (плодове и зеленчуци, прясно месо, морски дарове, деликатеси, хлебни и тестени изделия, варива, био продукти, полуготови ястия, сосове и подправки), напитки (включително високоалкохолни), козметика, детски принадлежности и разнообразие от стоки за дома и офиса.

Освен всичко това националната мрежа за доставки на bERS Logisticsпoмага и на малки български производители да достигнат първо до софийския пазар, а след товада разширят обхвата си и в други български градове, в които имаме логистична готовност.

За повече информация посетете сайта на „Хлеб и сол” – онлайн бакалия - https://hlebisol.bg/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай