Максим Бехар: Време е за бързи решения

Не познавам политик, общественик или бизнесмен, който да е успял без самочувствие, посочи PR експертът

Максим Бехар: Време е за бързи решения | StandartNews.com

Скоростта на вземане на решения през 2021 г. е най-важното нещо, което може да съществува на света.

Това каза топ експертът по PR и собственик на M3 Communications Group Maксим Бехар по време на форума "ДА на българската храна", организиран от "Стандарт" и пиар компанията. Бехар, който днес празнува своя 66-и рожден ден, припомни, че е сред създателите на вестник "Стандарт" преди 30 години, както и на своята компания M3 Communications преди 27 години.

През цялото това време в бизнеса той се е ръководил от формулата на трите S - Speed, Simplicity, Self Confidence (скорост, опростеност, самочувствие б.р.) като на първо място сега е именно скоростта. "Предстои създаването на ново правителство, имаме нов парламент с  млади хора - да са живи и здрави. Най-после и хора от бизнеса има в парламента. Обаче е време за бързи решения", изтъкна Бехар.

Второто S e Simplicity -  трябва да правим нещата простичко и разбираемо, защото ние сме залети от милиони новини всяка сутрин. Трябва да знаем коя от тях да  изберем, посочи Бехар

Третото е  self confidence –самочувствие. Не познавам човек, който да е успял, не познавам медия, която да е успяла, не познавам политик, общественик, или бизнесмен, който да е успял без самочувствие, изтъкна още Максим Бехар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай