Киселото мляко сред най-търсените продукти по време на пазар

Близо 35 млн. кофички кисело мляко са реализирани в хипермаркетите на Kaufland през последната година

Киселото мляко сред най-търсените продукти по време на пазар | StandartNews.com
  • Млечните продукти са една от най-продаваните стоки в магазинната мрежа на Kaufland в България
  • Анализи на всеки 3 месеца в акредитирани лаборатории гарантират качеството на млеката „Брей!“
  • Млечните продукти са една от най-продаваните и търсени категории в магазинната мрежа на Kaufland в България. Близо 35 млн. кофички кисело мляко са реализирани в хипермаркетите на веригата през последната година. В отговор на клиентския интерес, компанията предлага богато разнообразие от марки и видове в категорията.

    Най-голямата търговска верига у нас предлага голям избор от млечно-кисели продукти, както и широка гама от артикули под собствената си марка „Брей!“. Топ продукт е натуралното кисело мляко, следвано от заквасена сметана, плодови кисели млека, айряни и скир. Най-голям интерес клиентите имат към киселите млека с 3,6% масленост поради доброто съотношение качество/цена.

    „Много е важно, когато се купува кисело мляко, то да е от хладилна витрина, да се следи срокът на годност и в какъв вид е капакът и самата кофичка. Ако не са издути, това гарантира, че киселото мляко е добре съхранено и със запазени качества.“, коментира Жечка Великова, старши търговец „Млечни продукти“ в Kaufland България.

    Kaufland прилага завишен контрол на всички собствени марки млечни продукти. Млечните продукти под собствената марка „Брей!“ са със 100% български произход от подбрани доставчици на суровина. „Брей!“ е гама от продукти, произведени от български доставчици с български суровини, по традиционни български рецепти и с гарантиран автентичен вкус. Всеки три месеца продуктите се изследват от независима акредитирана лаборатория за доказване на съответствие с технологичните изискванията. Проверяват се съставът (типът на прясното мляко), външният вид (каква е консистенцията), процент масленост, тип (дали е по БДС), аромат и вкус, характерни за кисело мляко, както и микробиология.

    Качеството и разнообразието на киселото мляко, предлагано в Kaufland, е темата на новия епизод от поредицата „За качеството с Биляна Гавазова“. За още информация за млечния асортимент на Kaufland, както и за строгия контрол, който ритейлърът прилага, можете да гледате в новия епизод от рубриката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Славчо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи