26 български винопроизводители с участие в най-голямото в света международно изложение „Провайн 2024 г.“

Световният форум се провежда в град Дюселдорф, Германия

26 български винопроизводители с участие в най-голямото в света международно изложение „Провайн 2024 г.“ | StandartNews.com

26 български винопроизводители представят своята продукция на най-голямото в света международно изложение за вино и спиртни напитки „Провайн 2024 г.“ в град Дюселдорф, Германия. 

Представянето на българските вина на щанд с площ от 202 кв.м., е организирано от Министерство на земеделието и храните. На него ще бъдат промотирани бели, червени вина и розе, между които и вина, вписани в Европейския регистър на защитените наименования за произход и защитени географски указания. 


На световния форум присъстват началникът на политическия кабинет на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев Валя Петрова и изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев. 


По време на изложението производителите имат възможност да проведат бизнес срещи с  представители на търговци на вина.

Над 5700 изложители  от 60 държави  представят своята продукция. Над 50 000 професионалисти от цял свят се очаква да посетят изложението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
progressive
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи