Вторият хедлайнер на SPIRIT of Burgas - Kasabian

Вторият хедлайнер на SPIRIT of Burgas - Kasabian | StandartNews.com

Британската група Kasabian официално потвърди участието си на тазгодишното издание на музикалния фестивал "Спирит ъф Бургас" (Spiritofburgas.com). Тя ще е вторият хедлайнер на музикалното събитие.

Пет успешни албума, 13 спечелени музикални награди, включително за "Най-добра британска банда" и "Най-добра група на живо". Това е най-важното за британската група от последните години. Миналата година те бяха хедлайнери на най-значимия фестивал в света – Гластънбъри (Glastonbury).

На 8 август ще чуем най-големите им хитове, сред които Days are forgotten, Underdog, Fire, Club Foot, Man of simple pleasure и още много парчета от петте им албума, съобщават организаторите.

Бунтарски микс от алтернативен рок, инди рок и електронно звучене. Това е стилът на Kasabian, които ще забият в Бургас.

„Истински и неподправен рок, който звучи невъобразимо добре на живо", това споделя британското издание "Гардиън" за групата.

Стандарт Нюз припомня, че "Spirit of Burgas" ще се проведе на 7 и 8 август на централniq плаж Бургас. Роби Уилямс и Милоу са само част от звездите на вечерта. Билети на цени от 99 лева за 7 август и 60 лева за 8 август може да закупите онлайн в мрежата на "Eventim".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай