ВИДЕО: Аксел Роуз триумфира с AC/DC

Аксел Роуз и Ангъс Йънг на концерта на АC/DC в Лисабон

ВИДЕО: Аксел Роуз триумфира с AC/DC | StandartNews.com

Вокалът на "Гънс" дебютира с австралийската банда в Лисабон

Аксел Роуд триумфира при дебюта си като вокал на AC/DC в Лисабон преди вечер. Въпреки че пя седнал на трон поради контузия на крака си, фронтменът на "Гънс-ен-роузес" се справи чудесно с предизвикателството да замести Брайън Джонсън, който напусна поради загуба на слуха, коментира rollingstone.com.

"Макар тялото му да страдаше, гласът му беше в суперформа. Още като тръгна с парчето "Rock or Bust," през "Shoot to Thrill" и "Hell Ain't a Bad Place to Be", беше ясно, че в музикално отношение Аксел е голямо попадение за AC/DC. Той се чувстваше като у дома си с класиките от времето на Бон Скот като "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" и "High Voltage" и в компанията на китаристите Ангъс и Стиви Йънг, басиста Клив Уилямс и барабаниста Крис Слейд", пише сайтът.

Ден преди гига Аксел призна, че партиите на Брайън Джонсън са много трудни. "Много от нещата в "Back in Black" са голямо предизвикателство. Не искам да проявявам неуважение към Брайън. По никакъв начин не мога да заместя неговото пеене. Искам само да се представя подобаващо за феновете", заяви Роуз в интервю за Би Би Си.

Вокалът на "Гънс" разкри още, че сам е поискал да помогне на AC/DC в трудния момент. "Обадих се на един човек, който в момента е техен мениджър, и поисках да помогна. Така започна всичко", каза вокалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай