Васко Василев пуска билети за деца на половин цена

Васко Василев пуска билети за деца на половин цена | StandartNews.com

Цигуларят Васко Василев е решил да отбележи 1 юни със специален жест към всички деца. През целия месец ще има отстъпка за всички билети за концертите от лятното му турне - те ще се продават на половин цена, независимо от ценовата категория, за всяко хлапе до 14 години включително.

"Винаги съм имал желание да направим нещо специално за децата. Концертите с филмовата музика са вероятно най-атрактивният и приятен репертоар за тях и затова с екипа ми решихме да направим един малък подарък към всички деца и да дадем възможност на родителите им да имат по-облекчен достъп до концертите", обясни Васко Василев.

Концертите от Cinema Concertos Summer Tour са планирани в последната седмица на месец август. Началото е на 25 август в летния театър в град Сандански, следва античният театър в Пловдив на 27-и, след това са летните театри на Бургас (28 август), Варна (29 август), Велико Търново (30 август) и Русе (31 август). Националното турне на Васко Василев отново се осъществява с подкрепата на веригата магазини за хранителни стоки "Лидл".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай