Неделя,

Удо Диркшнайдер със специален концерт в София

От: Failed to load user -
3942
Удо Диркшнайдер със специален концерт в София
A
A
A

София ще се превърне в спирка от турнето на метъл легендата Удо Диркшнайдер, информира Z-Rock. Бившият член на Accept ще забие в столичната зала "Универсиада" на 17 март.

Шоуто ще е по-специално, тъй като ще представи всички хитове на легендарната банда. Това е идеята на историческото турне - "Back to the roots". Това означава буквално "завръщане към корените" за 63-годишния Диркшнайдер. В него ще звучат само старите парчета на Accept, изпети от Удо за последен път.

"Все още се забавлявам много, докато пея тези песни на живо. Разбира се, те са голяма част от моя живот и от моя глас. Но в живота идва момент, когато трябва да затвориш една глава от книгата. Имаше много слухове и спекулации около Accept, затова реших да направя това свое последно музикално изявление по въпроса. Едно цяло шоу, само със старите парчета, за един последен път", признава Удо.

От 2017 г. нататък Удо вече ще изпълнява на живо само материал от репертоара на U.D.O.

Удо е привлякъл цели две подгряващи групи – инди бандата "Палас" и канадските метъл ветерани от Торонто "Енвил".
Билети:

Билетите са в продажба от понеделник, 8 февруари, като първите 500 ще са на специална цена от само 40 лв. Следващите са на цена 50 лв., а в деня на концерта - 60 лв.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com