Неделя,

Топартисти възпяват Испания

От: Failed to load user -
934
Топартисти възпяват Испания
A
A
A

Музикална обиколка на познатата и непозната Испания предлагат трима топартисти на 30 юни в столичната зала "България". В тази авантюра с усещане за морски бриз ще ви въвлекат Цветан Недялков (китара) и Иван Керековски (пиано), които ще претворят произведенията на Хоакин Родриго и Мануел де Файя в най-цветен и пълен пътеводител на пътешественика. Оркестърът на Софийската филхармония под диригентството на Константин Илиевски ще вдъхнови публиката с пламенните "Испанска увертюра №2, "Лятна нощ в Мадрид" от Глинка и "Испанско капричио" от Корсаков.

Виртуозът Цветан Недялков с лекота приема предизвикателствата на няколко жанра, а младокът Иван Керековски е истинско откритие със своя изтънчен стил и силно сценично присъствие, оценени на серия от международни конкурси.

Софийската филхармония предлага специални цени до края на сезона - 50% отстъпка за специалните и 20% отстъпка за редовните концерти. Билети могат да бъдат закупени от касата на зала "България". За онлайн резервации: сайтът на Софийската филхармония.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com