„The Dead Daisies” ще подгрява „Whitesnake”

„The Dead Daisies” ще подгрява „Whitesnake” | StandartNews.com

„The Dead Daisies" ще подгрява „Whitesnake" на концерта им в София. Това лято бандата се завръща в Европа, за да вземе участие в турнето на „Kiss" за тяхната 40-годишнина, а през есента ще дойде заедно с Дейвид Ковърдейл и компания в България.

Стилът на групата е повлиян от хард рока на 70-те и ранните 80-те. Звученето им напомня на „The Faces", „Bad Company" и „Foregner": с мощни вокали, блус рифове и завладяващи мелодии. Новият албум на „The Dead Daisies" се казва „Revolución" и ще излезе на пазара по-късно тази година.

Първият самостоятелен концерт на „Whitesnake" у нас от години насам ще бъде на 24 ноември в зала "Арена Армеец". Заедно с класиките "Is This Love", "Here I Go Again", феновете ще чуят и нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple –„ Burn", „Stormbringer" и „Come Taste The Band", в които пее Дейвид Ковърдейл.

Билетите за концерта са на цени от 60 до 120 лeва и могат да бъдат закупени от всички каси на „Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай