Стив Тайлър иска 8 метра гримьорна

"Аеросмит" опъват жици върху две сцени на стадион "Локомотив"

Стив Тайлър иска 8 метра гримьорна | StandartNews.com

Зашеметяващи пироефекти и класически рок ни очакват на 17 май

Стил Тайлър ще разпъне гласни струни по две сцени за концерта на "Аеросмит" на 17 май на стадион "Локомотив". От големия подиум ще тръгне както винаги език, дълъг 20 метра, който този път ще завърши с по-малка сцена. Стив ще шари по цялото това пространство, както само той си умее.

"Лошите момчета от Бостън" потеглят на европейско турне, като София е втората спирка в него. Специално за тази обиколка те са подготвили изцяло ново шоу, гарнирано със зашеметяващи пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и десетки прожектори.

Мегапродукцията започва да пристига у нас от 12 май - пет дни преди самото шоу. Гигантската сцена ще бъде разположена в сектор "Г" на стадион "Локомотив" и ще бъде широка над 35 метра, а покривът - над 18 метра.
В бекстейдж зоната зад сцената ще бъде изграден един миниград. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка. Всеки от петимата изпълнители ще разполага със собствена гримьорна с големина 8 на 6 метра. Стивън и Джо Пери държат техните гримьорни да са изцяло в огледала. Двамата имат и претенции към осветлението и ще им бъдат монтирани специални лампиони.

"Нека феновете ни се приготвят за истински класически рокендрол", заяви Тайлър малко преди първата му изява у нас. "В крайна сметка ние просто правим това, което умеем най-добре - свирим. Свирим с удоволствие и точно затова ни се получава. Едно от хубавите неща при нас е, че все още сме заедно, в оригиналния си състав. А и все още забиваме същата музика като качество и звучене, каквато преди 20, 10 или 2 години. Когато сме на място, където още не сме свирили, имам чувството, че има още повече енергия и от наша страна, и от страна на публиката. Ако сте се кефили да слушате рок преди години или ако все още се кефите на рок, като го пуснат по радиото, трябва непременно да дойдете", призовава фронтменът българските си фенове.

"Аеросмит" пристигат у нас след концерта си в Истанбул в ранните часове на 17 май. Билетите за лайфа им, на цени от 70 до 150 лв., все още могат да бъдат купени от всички каси на "Тикетпро" в страната. Шоуто на големите рокаджии винаги е впечатляващо, а щом идват и за първи път, емоцията е гарантирана. Ще чуем за първи път у нас класики като "Love In An Elevator", "Dream On", "Livin' On The Edge", "Walk this Way" и "Sweet Emotion". "Аеросмит" ще ни зарадват и с песни от последния им студиен албум Music From Another Dimension.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай