Spice girls отново на сцена, но без Виктория Бекъм

Spice girls отново на сцена, но без Виктория Бекъм | StandartNews.com

Култовата група Spice Girls се завръща на световната сцена. Това ще бъде по случай 20-годишният й юбилей. "Спайските" решиха да се съберат за грандиозно турне.

„Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално", казва Мел Би.

Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Виктория Бекъм.

Тя категорично отказва засега да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от "красивото оттегляне".

Колкото до другите "спайски", Мел Би, Мел Си, Ема и Гери Халиуел - те ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане, пише БГНЕС.

Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размер на хонорарите - има слухове, че всяка от тях може да получи по 10 милиона паунда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай