Роби за първи път пее на плаж (ОБЗОР)

Актуалната прическа на Роби включва рус перчем

Роби за първи път пее на плаж (ОБЗОР) | StandartNews.com

Уилямс е похвалил вярната фенка Иглика за поетичния й талант

Отказал три пъти концерт у нас, но за Спирита се навил заради морето

Предстартова треска е обвзела почитателите на Роби Уилямс у нас. Те се вълнуват и се подготвят така, като че ли предстои междугалактическа среща, от която зависи дали да има данък върху слънчевите лъчи. Най-интересното е, че за първи път известният британец ще изнесе концерт на плажа - и то не като изпълнител от програмата на фестивала "Спирит ъф Бургас", а съвсем истински лайв - очаква се да бъде на сцената около 2 часа. На 7 и 8 август емоцията ще завладее меломаните на самия морски бряг, които ще се насладят на уникална селекция от световни артисти, сред които и Kasabian и Kwabs.

Роби Уилямс е получавал три покани за шоу у нас, но чак сега се е навил - заради уникалната локация и възможността да направи първия в кариерата си концерт край морето. Така че той ще отдаде истинска чест на българските си фенове. Настоящият тур Let me entertain you, който Роби ще представи и у нас само след месец, включва предимно фестивални дати - това е другата причина именно "Спирита" да привлече вниманието на мегазвездата и най-накрая да ни срещне с британския изпълнител. Досега Роби е натрупал в актива си 11 индивудиални турнета и над 600 концерта и е пял на невероятни места по цял свят.

Трима от най-верните фенове на артиста днес пък гостуваха в "Преди обед" по bTV. Даниел Георгиев разказа, че се е запалил по музиката му съвсем случайно. Нонстоп въртели песента Feel по музикалния канал, който слушал ,и той отначало много й се дразнел, а накрая взела да му харесва и днес е сред любимите му. Твърди, че музиката на певеца го тласка да се развива професионално и лично. Станислав Сейков поясни, че харесва Роби заради енергията, текстовете и поведението му. Най-близо до звездата обаче е Иглика - Роби я знае по име. Тя е истинска ентусиастка - смогнала е да посети 8 негови концерта. Последният бил в Белград - преди месец. Иглика там била заела по-предна позиция пред сцената и държала плакат с името си. Погледът на Роби се спрял върху девойката и както казват на езика на феновете, пял поредната песен за нея. Всъщност той я разпознал, защото често си чатили в нета. Истинските му поклонници знаят, че той влиза и лично разговаря с тях.

"Сигурно е, че е Роби - а не някой от обкръжението му. Като види снимка на фен, може да каже на кой концерт е бил на първия ред. Винаги е наясно с кого какво и кога са си говорили в чата", поясни Иглика. Тя често е участвала в състезанията на Роби с песни - той пуска част от текст и очаква феновете да продължат куплета или да отговорят кое е името на парчето. Иглика често печелела викторините и Роби запомнил името й. Веднъж му пратила свои стихове и той отвърнал: "Толкова добре написано, скъпа! Имаш талант". Другият му отявлен бг почитател, Даниел, се е срещал с басиста на Уилямс - Джери. Видял го в заведение в Загреб през 2013-а преди концерта им и помолил за снимка. Поговорили си, после се сприятелили и във Фейсбук. Иглика разказа още, че Роби е скромен човек, който държи на семейството си, обича да гледа футбол и да сърфира в интернет, интересува се и от извънземни.

Даниел припомни рекорда на певеца за Гинес - през 2006-а в първия ден от продажбата на билетите за турнето му били разграбени милион и 600 000.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай