Роби се контузил в България

Роби се контузил в България | StandartNews.com

Турнето го съсипало физически, рехабилитатори се грижат за тялото му

Повече от половин година след началото на фамозното турне "Let Me Enternain You", Роби Уилямс е пълна развалина. Изпълнителят се оплака, че просто не може да усеща цялото си тяло от преумора и болки. "Боря се с куп контузии. Боли ме гърбът, коленете, ръцете, раменете, все едно по цял ден съм бил във фитнеса. Трудно ми е да спя - не мога от болки. От всяка държава си имам по някаква контузия", изповяда се Роби.

От Бургас лошото момче на попа си тръгнал с болки в раменната става. В момента му остава само един концерт - на трети ноември в Нова Зеландия. Местните ще го посрещнат тотално изтощен, тъй като звездата направи цели 40 концерта в цяла Европа преди това.

"Вече съм в шоубизнеса 20 години. За да пееш, е нужно да запазиш гласа си - но колко по-трудно е да запазиш тялото. В момента пеенето пред публика ми влияе по-зле дори от годините, в които вземах наркотици. Но въпреки всичко ще се опитам да се справя. Това е моят живот и няма да направя стъпка назад", заяви Роби Уилямс. Преди време той каза, че ще направи всичко възможно да издържи още пет години в шоубизнеса, но след това не е сигурен дали ще продължи да прави турнета. След концерта в Нова Зеландия, Уилямс ще се прибере при любимата си Айда в Лондон и двете им деца. "Нямам търпение да прекарам време със семейството. Всички ми липсват ужасно. Чувахме се само по скайп и телефона. Айда дойде на някои от концертите ми, но това не е достатъчно. Цяла зима ще си почивам с най-важните за мен хора", каза още Роби. Той е наел голям екип от рехабилитатори, които да му помагат да се възстанови от изтощителното турне. Роби обаче бил доволен, че все пак успял да се опази далеч от наркотиците, тъй като се притеснявал, че би могъл да поднови употребата им, за да издържи на напрежението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай