Риана последва млад българин в социалните мрежи

Риана последва млад българин в социалните мрежи | StandartNews.com

19-годишно момче от Пловдивско стана сензация с интересното си хоби

Любомир Дочев е на 19 години и живее в пловдивското село Първенец. А световноизвестната звезда Риана реши да го последва в "Instagram".

Родното село на талантливия младеж е с население от 3-4 000 души, а във виртуалното пространство рисунките и илюстрациите му печелят сърцата на повече от 17 000 души.

"Аз съм фен на Риана, откакто е излязъл първият ѝ албум, първата ѝ песен", разказва Любомир и споделя, че е изпитал страхотно чувство, когато е разбрал, че певицата го следва в социалните мрежи.

"Беше 3 октомври и не можех да повярвам. Мислех, че е измислица, но много хора ми пратиха скрийншотове и чак тогава осъзнах, че наистина се случило", допълва младежът пред Нова телевизия.

Неговото нестандартно хоби да рисува върху картонени чаши не остава незабелязано и от дизайнери като Валентино и Мики от "Moschino". Ангелите от известна марка бельо също харесват и споделят неговите снимки.

И той продължава. Въпреки че в световен мащаб, Любомир не е откривател на рисунките върху чаши за кафе, таланът му впечатлява дори световните медии. Статии за Любо публикуват MTV, "Daily Mail" и списание "Seventeen". А в бъдеще Любомир планува да става все по-добър, за да превърне хобито си в професия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай