Четвъртък,

Поли Паскова залага на етношик

От: Failed to load user -
1999
Поли Паскова залага на етношик
A
A
A

Зрелищни етношик одежди ще поставят удивителната във фолклорния спектакъл на Поли Паскова "Песни с благослов" на 7 октомври в зала номер едно на НДК.

Ефектната дама, която залага на автентичното звучене и вечните послания в народното творчество, ще смени поне пет тоалета. Елементи от националните костюми придават особена елегантност на излъчването.

"През последните две години Светла Димитрова е моят дизайнер за сцената. Всяка от нас допълва фешън идеите на другата. В дрехите се оглеждат усещанията ни за фолклора - изключителната му естетика, неговият магнетизъм. Обличам се според емоциите си. Гардеробът ми е препълнен, но понякога много красиви модели чакат по-удобни за моите чувства моменти", коментира Поли. Тя е сериозно пристрастена към полускъпоценните и скъпоценните камъни. "Те обаче са не само прелестни бижута, но и пазители на информация. Атлантите са живeли по 800 години, обитавайки храмовете на подмладяването, където всичко е било от кристали", казва Поли. Като изключително темпераментна жена, тя си пада по силните цветове. Палитрата ще прелива под прожекторите, докато Паскова извисява глас за македонски, родопски и шопски песни, за "Ганкиното" и "Дунавското" - изпълнени с любов, сътворени с вяра, наситени с истина. Неслучайно тя е убедена в тяхното уникално въздействие.

Зеленооката брюнетка е щастлива майка на трима мъже. Любен, най-големият, е тръгнал по нейните някогашни стъпки в спорта - съвсем професионално играе баскетбол. Той е приятелят, с когото едновремешната шампионка може да сподели всичко. Средният, Михаил, учи в немска гимназия. И независимо, че е по-висок от батко си, не иска да тренира каквото и да било, въпреки че няколко треньори го викат в отборите си. Той е лингвист - сега започва седми език. Пее в хор, поканили са го и в група. Но го влече и екологията - пише проекти. "Той е нашият професор, с когото всички се гордеем. Най-малкият, естествено, е моята слабост - Никола, в първи клас. Притежава отличен слух, може би е роден за музика", споделя певицата.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички