Подкрепиха Кустурица и оркестъра му с агнешко

Подкрепиха Кустурица и оркестъра му с агнешко | StandartNews.com

Емир Кустурица и неудържимият му „Оркестър на непушачите" отмориха с вкусна вечеря срещу Руската църква, веднага след концерта си в НДК вчера. Настанени с панорамна гледка към една от най-красивите ни и чудотворни забележителности, музикантите отпочинаха, опитвайки от българската традиционна кухня.

Кустурица и момчетата му бяха посрещнати в ресторант с предпразничното агнешко по гергьовски, вкусен салатен микс, съдържащ традиционната и желана от всички чужденци шопска салата и крем карамел в карамелена кошничка от захар и сладолед. Тъй като с наближаването на великденските празници маестрото ревностно спазва постите, той не „съгреши" с изкушаващия специалитет с дроб-сарма и наблегна на зеленчукова лазаня и веган сладкиш за десерт.

Балканските братя вдигнаха наздравици за успешния концерт с хубава българска ракия и висок клас вино. Въпреки че Кустурица бързаше за следващо участие, реши да поостане и разпусне с вкусни гозби в рамките на няколко часа, преди да се качи на частния си самолет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай