Остава празнува 23 години довечера

Остава празнува 23 години довечера   | StandartNews.com

В петъчната вечер на 28 август група Остава ще отбележи своята 23-годишнина с голям летен концерт на открито. Събитието по традиция се провежда в Маймунарника, Борисова градина.

Новият албум на Остава предстои да излезе до края на 2015-а, но днес за първи път песните от него ще бъдат изпълнени на живо, и то в абсолютно завършен вид.

В над дву-часовия сет на групата в Маймунарника ще бъдат включени и най-емблематичните им парчета, популярни през дългогодишната им кариера – „Ще дойдеш ли с мен?", „Мини-тяло", „Поля от слънчогледи", „Шоколад", „Моно", „Мъничко човече", „Президент", „Лондон, Париж, Берлин", „Стоп", „Бесен", „Океан" и много други.

Компания в основния състав на групата, като гост-музиканти, ще правят бившият член на Остава – Михаил Шишков, на пиано и педъл-стийл китара, плюс музикалният ко-продуцент на предстоящия албум – Мартин Стоянов, също на пиано и бек-вокали. Групата Jin Monic ще открие събитието с 40-минутен сет с начало точно 20:00, а самите Остава стартират в 21:00. Вратите на клуба отварят в 19:30, като се препоръчва по-ранното пристигане.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg до 18:00 часа днес, на цена от 15 лв. Каси - Строежа, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията. Билети на място също ще бъдат продавани – на самите врати на клуба, веднага след отварянето им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай