Оркестърът на Глен Милър идва отново

Оркестърът на Глен Милър идва отново | StandartNews.com

Един от най-добрите и най-щурите джазови оркестри в света на суинга идва отново у нас. "Глен Милър орчестра" ще разтърси зала 1 на НДК на 22 март. Страхотният бенд е под вещото ръководство на лидера Вил Салдън.

Музикантите обаче ще изнесат различна концертна програма под надслов It's Glenn Miller Time. Засега не се казва какво ще включва тя, но шоуто няма как да мине без вечните хитове на Милър - In The Mood, Moonlight Serenade, Pennsylvania 6-5000, Chattanooga Choo Choo, Little Brown Jug и много, много други. Групата изпълнява автентичните аранжименти, така както ги е оставил на нотните листове самият Глен Милър. Както повелява и традицията на суинга, те ще носят и автентични костюми.
Меломаните могат да се възползват от коледна отстъпка - всички ценови категории (от 40 до 80 лева и вив места от 80 до 100 лева) са с 10 лева отстъпка за първите 300 бройки. Билетите се намират онлайн и на касите в мрежата на Eventim.
Повече от 75 години след основаването на биг бенда от големия композитор Глен Милър, светът не спира да се вдъхновява от незабравимите му композиции. С майсторски изпълнения и много настроение оркестърът връща времето назад - в 30-те и 40-те години, когато възниква един от най-космополитните и завладяващи музикални стилове на всички времена - суинга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай