Нина Добрев блести на Музикалните награди в САЩ

ФОТО ЕПА/БГНЕС

Нина Добрев блести на Музикалните награди в САЩ | StandartNews.com

Българската звезда в Холивуд Нина Добрев обра овации за стил за пореден път. Актрисата беше сред знаменитостите на церемонията по връчването на Американските музикални награди в неделя вечер в Ел Ей и се нареди сред най-добре облечените. Нина носеше блейзър и шорти на Зухаир Мурад в черно със сребърни орнаменти и черно бюстие. Косата й път беше сплетена само от една страна. Сред останали звезди, които събраха точки за стил, бяха Лейди Гага и Селена Гомес. Скандалната Гага наскоро промени антисекси имиджа си към елегантен шик заради новия си албум Joanne. Тя беше в бял костюм с панталон с дълбоко деколте с плажна капела. Селена Гомес се завърна в публичното пространство, след като през август излезе в рехабилитация. Певицата беше в романтична визия с червена бална рокля на "Прада".

Селена Гомес разплака Холивуд

Селена Гомес дръпна прочувствена реч, която разплака препълнената зала в театър "Майкрософт" в Ел Ей, където в неделя се събра каймакът на изпълнителите за връчването на Американските музикални награди. Певицата и актриса, която стана любим изпълнителка в категория поп/рок, говори за първи път публично за депресията и изтощението в следствие на автоимунното й заболяване лупус. През август Селена трябваше да прекрати турнето си заради здравословни проблеми и оттогава не се е появявала публично.

"Опитвах се да се стегна, за да не ви разочаровам никога, но се стягах толкова много, че разочаровах себе си. Трябваше да спра, защото имах всичко, но бях абсолютно разбита отвътре", каза от сцената 24-годишната Селена и подхвана и темата за социалните медии. "Не искам да виждам вашите тела в Инстаграм. Искам да видя какво имат вътре. Не се опитвам да получа признание, нито пък имам вече нужда от него. Всичко, което мога да кажа е, че съм благодарнa да споделям всеки ден това, което обичам с хора, които обичам. Благодаря много на моите фенове, които се оказаха толкова дяволски верни, не знам с какво ви заслужих. Помнете, че ако сте паднали, не е нужно да останете паднали." Цялата зала аплодира бурно Селена след думите й, Лейди Гага се разплака, а Тейлър Суифт, която не присъства на шоуто, сподели клипче, в което тя вика с гордост пред телевизиора си.

Церемонията премина под знака на скорошните президентски избори в САЩ. Пънк рок групата „Грийн дей" скандираха: „Не на Тръмп! Не на ККК (Ку-клукс-клан)! Не на фашистки САЩ!". Стинг, който получи приза за цялостно творчество, отправи косвена критика: „Смес от култури, ритми и страст са нещата, които правят тази държава най-великата на света."

23-годишната Ариана Гранде е артист на годината. А Дрейк и Джъстин Бийбър станаха големите победители, като занесоха у дома си по три награди. Британската звезда Зейн беше обявен за млад изпълнител номер едно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай