Най-добрите песни за стриптийз

Стриптийзът е възможен само с подходящата музика

Най-добрите песни за стриптийз | StandartNews.com

Поп и рок хитове свалят най-ефектно дрехите

Казват, че разликата между порното и еротиката е в осветлението. Стриптийзът, разбира се, принадлежи много повече към изкушенията, в които няма нищо пошло. А неразривната му връзка с няколко знакови парчета от различни музикални жанрове е предмет на изследване от години. Някои песни - да кажем "Pour It Up" на Риана са "програмирани" още като композиция за събличане. Други пък впоследствие се превръщат в такива. Ето кои са в топ 8 на песните, подходящи за сваляне на дрехите.

1. Мадона - "Justify My Love"

Не тя, а Лени Кравиц и Ингрид Чавез са автори на песента. Когато Мадона я пуска на пазара през далечната 1990 г. феновете са във възторг - рядко някой поп изпълнител е успявал да създаде само със звуци толкова мощна еротична аура. Клипът пък е забраняван в по-ранната часова зона заради картини на садомазо, воайорство и бисексуалност.

2. Деф Лепард - "Pour Some Sugar On Me"

Мощен, класически рок, от най-висш порядък. Дрезгавите китари и вокалите на Джо Елиът са най-добрите условия за махане на дрехите. Песента вълнува с еднаква сила тийнейджърските фантазии, както и носталгията на по възрастните, които са отраснали с нея.

3. Риана - "Pour It Up"

Преди няколко години и Риана даде своя принос към стриптийз музиката. "Pour It Up" бързо се превърна в еталон за еротична песен, а хвърлящата долари полугола барбадоска красавица, разкрачена на стол, е картина, пред което не всеки може да удържи пулса си в нормалните рамки.

4. Джо Кокър - "You Can Leave Your Hat On"

Определено, най-известната стриптийз песен. Не я слагаме в класацията само и единствено защото е изтъркана до немай къде. Джо Кокър обаче създаде неоспорим хит, настояващ, че шапката е единственото, с което трябва да останеш.

5. AC/DC - "The Jack"

Бавен, садистичен ритъм, мощни китари и перверзния глас на Бон Скот. "The Jack" е една от най-известните стриптийз песни, на които, ако сте били малко по-пробивен в гимназията, трябва да сте събличали поне едно момиче.

6. Пеги Лий - "Fever"

Класиката е нещо, с което никога няма да сбъркаш. Едва ли когато Пеги Лий изпява прочутата песен, някой се е осмелявал да се съблича на нея, но с времето е придобила мощен еротичен привкус.

7. Кристина Агилера, Лил Ким, Миа, Пинк - "Lady Marmalade"

Едно-единствено изречение на френски, което най-вероятно всеки знае - "Voulez-vous coucher avec moi ce soir?" (Искаш ли да спиш с мен тази вечер"). Четирите изкусителки си вършат работата перфектно в "Lady Marmalade", а през лятото на 1998 г. нямаше човек, който да не е принуден да я слуша по четири пъти дневно.

8. 2 Pac - "California Love"

Знаменитата рап песен на 2 PAC става за мацки, които искат да свалят дрехите и умеят да танцуват R&B. За нея се искат големи умения, за да не изглежда една жена комично. Овладее ли я до съвършенство обаче, би могла да бъде особено въздействаща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай