Mo’ Horizons пристигат в София в четвъртък

Mo’ Horizons пристигат в София в четвъртък | StandartNews.com

София. Хановерската банда Mo' Horizons заедно с вокалистката Denise M'Baye кацат у нас в четвъртък, 17 юли. По покана на Event Zone, групата ще изнесе два последователни концерта в столицата и на Черноморието. Събитията са част от концепцията Summer Session Concerts на организаторите.

Въпреки че са покорили не една и две музикални класации, Ralf Droesemeyer, Mark 'Foh' Wetzler и Denise, нямат завишени изисквания към аранжировката на гримьорните, стаите или храната, съобщиха организаторите.

София и Свети Влас ще бъдат завладени от техния микс между downtempo, acid-jazz, nu jazz, soul, funk, dub, trip hop, big beat, bossa nova, boogaloo и drum'n'bass. Уикендът ще започне с изпълнението на бандата в петък, 18 юли, 23ч, в The Lounge Bar, Свети Влас. Море, питие и любима група. Още на следващата вечер, 19 юли, събота, в 21ч., групата ще бъде в столицата за концерт на панорамната тераса на бар „III етаж".

Билети за концерта в „The Lounge Bar", Свети Влас може да закупите на място на цена от 20 лв. Билети за концерта в „ІІІ етаж" Bar&Dinner, София можете да закупите в мрежата на Eventim или онлайн на: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mo-horizons-v-sofi-iii-etaz-bardinner-365693/event.html

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай