"Мегадет" хапват кисело мляко днес

"Мегадет" пристигат още днес

"Мегадет" хапват кисело мляко днес | StandartNews.com

"Мегадет" пристигат днес, ден по-рано, за концерта си утре в зала "Универсиада". Легендите на трашметъла са си избрали здравословно меню и са поискали традиционни български ястия и кисело мляко. Утре входовете на залата ще бъдат отворени в 18,30 ч., а билетната каса ще работи от 10 до 22 часа. За всички притежатели на билети от категорията "priority access" ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен в 18,15 часа. Организаторите призовават всички посетители да носят със себе си документи за самоличност.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. Всички под 18 години трябва да са с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Документът може да бъде изтеглен предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнен на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на Тикетпро в зала "Универсиада".

Забранено е внасянето на звукозаписна техника и всякакви фотоапарати, видеокамери, прожектори и лазерни точкови фенерчета, както и на храна и напитки. Охраната ще проверява и конфискува хладно и огнестрелно оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и всякакви опасни предмети. Пияни и дрогирани също нямат да бъдат пускани в залата.

Шоуто ще започне в 20 ч. със сета на една от най-прогресивните млади метъл банди на Швеция -"Beyond All Recognition". "Мегадет" ще се качат на сцената точно в 21 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай