Мark Knight открива Solar Summer 2016

Мark Knight открива Solar Summer 2016 | StandartNews.com

Южният плаж в Слънчев бряг открива маратона на 30 юли

Броени дни остават до най-големият български фестивал за електронна музика Solar Summer 2016. Тази година най-запомнящите партита, сливащи залеза и изгрева, ще се редуват с Мark Knight , Dubfire, Samanta, Sharam, Anna, Danny Tenaglia, Fedde Le Grand Joseph Capriari, както и популярнaта техно двойка Аdam Beyer и Ida Engberg.

Грандиозното откриване е на 30 юли. Тогава Южния плаж в Слънчев бряг ще посрещне абсолютния любимец на публиката – Mark Knight. Заедно с него ще чуем и Runo.

Тази година Mark Knight е приготвил специален 6-часов сет за феновете си.

„Няма друго място в света, което да ме кара да се чувствам така, както България. За мен страната ви е като мой „втори дом". Всяко гостуване за мен е неописуемо изживяване и оставя специален спомен. Красивият плаж и изгревите на Cacao Beach, заедно с хилядите хора, които винаги оценяват музиката ми и никога не си тръгват до последната секунда, са един от любимите ми моменти през лятото и ме карат да се чувствам жив.", споделя Mark Knight.

Mark Knight е с дългогодишна кариера и солидна репутация по целия свят.

Диджей и продуцент, с номинация Грами, той безспорно е най-успешният и уважаван британски артист. Доказателство за това е дискографията му – едно ценно музикално наследство, изпълнено с безгранична музика, хит след хит и постоянно присъствие в топ класациите. Релийзи като „Man With The Red Face" и „Alright", и висококачествени ремикси като Basement Jaxx и Chris Malinchak са само някои от парчетата, които го изкачват до върха на световната електронна сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай