Марги Хранова с двойна премиера

Марги Хранова с двойна премиера | StandartNews.com

"Не си задавам въпроса "Докога?" и никога не съм си го задавала, но ще пея, докато мога, докато хората ме обичат, докато се чувствам добре, докато имам сили, до края на живота си". Това каза Маргарита Хранова минути преди премиерата на най-новия си албум "Докога, Маргарито?" и биографичната й книга "Мигове, които разпилях с любов" от Иван Георгиев. 

За да поздравят своята колежка, на сцената в София лайв клуб преди вечер излязоха Васил Найденов, Орлин Горанов, Панайот Панайотов, Петя Буюклиева и Роси Кирилова.

Заглавието на диска идва от пилотната песен по стихове на Маргарита Петкова, която е оставила послание към почитателите на певицата, публикувано в книжката към албума.

Вместо да напише типичната пространна биография, Георгиев решава да разкаже за голямата певица с по-малко думи и повече снимки. За да я подготви, журналистът събира материали в продължение на 30 години, а след това 3 месеца отсява фотосите, които представят Марги в нейната истинска светлина.

"Защото тя е устрем към свободата на птицата в полет. Тя е и мъжко момиче, и жена, при която всяко нещо от живота е направено, прието и създадено с много любов", казва Георгиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай