Лондончани подгряват Графа

Лондончани подгряват Графа | StandartNews.com

World soul fusion излизат преди Влади Ампов на 27 септември в елитната зала "Скала" в британската столица

Лондонската хит група World fusion излиза преди Графа на грандиозния му концерт в зала "Скала" в британската столица на 27 септември. Тримата мъже и тяхната дама са изключително колоритни персонажи. Двама от тях, Виви и Ричи, са фенове на България от пет години насам. Тогава те си купуват къща в село Бродилово, на 13 километра от плажа "Нестинарка" в подножието на Странджа.

След детайлен ремонт, домът им придобива изискан ретро привкус с прекрасно етноизлъчване. Музикантите, които са отличници в соула, рока и попа, се предвижват из родината ни с винтидж руски джип. Вече поназнайват дузина нашенски думи. Най-важните за тях, особено за Ричи, разбира се, са "наздраве" и "ракия". Защото готиният мъж често дегустира питието под асмата на съседите, където се чувства перфектно.

"Досега обаче не се познаваха лично с Графа", уточнява режисьорът Живко Ботев, който е продуцент на мащабното шоу на Острова в комбина с тамошните си партньори от Divacomm International. Той ще представи златното момче на родната поп музика на групарите в навечерието на събитието, към което сънародниците ни в Англия проявяват небивал интерес. "Виви, Ричи и колегите им предоставят на Графа и хората му цялото си оборудване. Само музикантите могат да разберат какво означава това - изключително приятелско отношение.

Групарите по принцип са много ревниви към оръдията си на труда и подобни жестове са рядкост в тяхната гилдия", коментира Живко Ботев. Той е съвсем наясно с характера и изискванията на звездите от този бизнес, тъй като е мъж на примата от Оперетата Деница Шопова.

Шоуто на Графа "Дим да ме няма ... в Лондон!" ще се случи на сцената, на която овации са приемали Лиза Стенсфийлд, Риана, Джеси Джей... Само 4 дни преди него там излизат метъл иконите "Венъм". За сънародниците и международните фенове на Графа ще има и щанд с дискове, уникални фланелки с датата на събитието и много други изненади. Гости във вип зоната ще са значими имена от английския музикален и арт бизнес. Из Лондон вече се е разчуло, че концертът на Влади Ампов е първият от поредицата БГ събития в афиша на мегаполиса - от музика до кино и театър.

Самият Влади ще бъде в компанията на прекрасната си съпруга Мария. Хубавата жена за първи път ще посети Лондон и това е подаръкът на Графа към нея в началото на сезона. Двамата са поканени на нарочна вечеря след последните овации и раздаването на автографи. И тъй като ще отседнат на 5 минути от Британския музей, вече имат яка културна програма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай