Легендите от "Буена виста" изгряват в София през октомври

Великите хитове на "Буена виста" оживяват на 13 октомври в НДК

Легендите от "Буена виста" изгряват в София през октомври   | StandartNews.com

Горещите ритми на легендите от "Буена виста" ще разтопят София през октомври. Един от най-награждаваните латиноспектакли, заразил със страстта си повече от 600 000 зрители с над 600 представления в 35 страни по света, се завръща в Европа. Страстни танци, екзотични красавици и незабравими мелодии ще предизвикат бг публиката с флуидите на вечния музикален купон на Острова на свободата.

Шоуто Pasion de Buena Vista гостува в целия си разточителен блясък на 13 октомври в зала номер едно на НДК, за да припомни най-важното -да ценим радостта от живота. Феновете ще се насладят на автентични вокални и хореографски хитове. В София пристигат Лисбет Кастило-Монтенегро, Станислао Аугусто Бланко Зекиера и Хосе Гийермо Пуебла Бризуела, Buena Vista band, талантливи беквокалисти и впечатляващата танцова формация El Grupo de Bailar. Над 150 костюма са специално проектирани и ушити за зрелището, изпълнено с румба, мамбо, ча-ча-ча, салса. Спектакълът съчетава автентичните и изчистени стилове сон, данзон и трова, произлезли от забавите на работническата класа. Първоначално ударните са били единствените в Карибския регион.

Днес комерсиализираните версии на румба и мамбо са се развили чрез добавяне на различни мелодични инструменти. На 13 октомври публиката ще проследи изкусното преминаване от старото към новото, ще аплодира най-доброто, идващо директно от сърцето на Куба. Билетите за шоуто ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ивентим и ще на са цена от 40 до 100 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай