Криси Димитрова полива два пъти името си

Криси Димитрова полива два пъти името си | StandartNews.com

Криско още преживява новогодишната еуфория

Певицата скоро открила църковното си кръщелно

Кристина Димитрова признава, че никога не посреща имен ден, но я поздравяват и на Кръстовден и на Богоявление - а дори и на Рождество Христово. Поппевицата едва преди десетина години е научила, че всъщност е кръщавана и в църква, и то по времето на соца - тайно и тихо. Когато отишла в "Свети Седмочисленици" да си потърси кръщелното, открила, че там е записана като Кръстина. "Всъщност това име много повече ми харесва от Кристина, направо съм влюбена в него. И ако можех, бих се преименувала. Казаха ми, че всяка година трябва да ходя на Кръстовден на 14 септември и на Кръстова гора. Наистина, когато отидох за първи път, всичко хубаво, което си пожелах, ми се случи. За мен това е празникът. От тогава го правя редовно и приемам поздравления за имен ден два пъти в годината", заяви дуетната половинка на Орлин Горанов в "Преди обед" по БТВ.

Йорданка Христова е кръстена на баба си по майчина линия и това я радва - защото е наясно, че името влияе на човека. Живата история на родната попмузика и ученичка на Милчо Левиев е обиколила целия свят. Известен е фактът, че много жени в Куба са кръстени на нея. Данчето гастролира на Острова на свободата през 70-те години и досега е посрещана там като кралица.

Данчо Караджов от "Сигнал" обаче едва ли ще има много време за купони. На 6 и 7 февруари с "Легендите" има два големи концерта в "София лайв клуб" и сега заедно с Константин Марков и Стенли от "Тангра", Косьо Цеков от "ФСБ", Митко Кърнев от "D2" и Любо Киров репетират усилено.

Красивата синоптичка Божана Филипова днес задължително ще получи поздрави от бившия си съпруг, журналиста Костадин Филипов. Те успяха във времето да съхранят добрите си отношения и да изградят истинско приятелство. Говори се, че дори се събират и заедно купонясват с новите си половинки.

Криско, чийто имен ден беше на Коледа, още преживява еуфорията от новогодишните купони. Рапърът, чието име е Кристиан Тилев, си спретнал бурна оргия след участието си във Варна навръх старта на 2016-та. Според запознати изпълнителят на "Видимо доволни" се е разделил с танцьорката Ася Капчикова и затова го ударил на живот. За да се отърси от раздялата си с Ася, Криско разпуснал с три девойки накуп. За похожденията си изпълнителят се похвалил: "Каква нощ имах, брато! Ако е вярно, че както посрещнеш Новата година, така ще ти върви през останалото време, значи, че ме чака здрав секс". С Ася били заедно за последно в началото на декември. Тогава пътували до Лондон, а след като се прибрали, скъсали по нейно желание. Причината според запознати била една от певиците в "Х Фактор" - Виктория Георгиева, където изпълнителят е жури. "Малката сладка тулумбичка", както я оприличи още на кастингите рапърът, се превърнала в препъникамъчето на връзката му с танцьорката. Накрая заминала за Маракеш с други танцьорки, за да участват във вариететна програма. Този неин ход подразнил Кристиан Талев, който я обвинил, че там ще се сваля със заможни чужденци. "Хайде, отивай да се кълчиш на богатите тарамбуки! Може да ти излезе късметът!", провокирал любимата си рапърът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай