Кипърка се развихри в "Х фактор"

Кипърка се развихри в "Х фактор" | StandartNews.com

Киносюжети и любими песни превзеха сцената на "X фактор" по Нова преди вечер. Голямата изненада бе Християна Лоизу, която за първи път истински се разкрепости на сцената. Дамата от Кипър излезе в екзотично облекло, за да изпълни динамично парче от филма "Беднякът милионер". Около нея кръжаха десетки танцьори, които умело комбинираха индийските стъпки с модерната денс култура. "Тази вечер за първи път те видяхме като поп звезда", сподели Саня.

Журито обаче се отнесе доста критично към голяма част от останалите участници. Под звуците на мегахита от "Кръстникът" тенорите от "Белканто" пренесоха публиката в Сицилия и атмосферата на Дон Корлеоне. "Не сте почувствали любовната история в тази песен", поряза ги фенът на Италия Маги, въпреки умелото вокално представяне на Тончо, Тео, Вальо и Светльо. Криско посъветва Стивън Ачикор да бъде по-пластичен. От зоната на комфорт излязоха Кристиан Костов с Wild Wild West и Виктория Георгиева с парче от "Бурлеска". "За нас е важно да експериментираме и да виждаме истински артисти", обобщи търсенията на жури и екип Халваджиян. Дарина пък се появи като момиче на Джеймс Бонд.

Довечера ще чуем финалистът от първия сезон на "Х фактор" Моисей и победителката от второто издание Жана Бергендорф с парчето им "Време", което стана хит само за седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай