Индира Радич: Душата няма възраст

Индира Радич: Душата няма възраст | StandartNews.com

Индира Радич идва за грандиозния Балкански бал на 2 март в столичната "Арена Армеец". Страхотната дама, една от най-големите звезди в европейската ентъртеймънт индустрия, ще извиси глас за взривяващите си хитове на уникалното събитие, което за първи път на родна земя комбинира концерт, дискотека и ресторант. Докато феноменалните тромпетисти от култовия оркестър "Гуча" и останалите знаменитости в програмата се вихрят на огромната сцена, на вип масите ще бъдат сервирани легендарни блюда от традиционната сръбска кухня. Индира вече обеща серия от изненади, споделят организаторите от Балкан мюзик.

Радич не крие, че у нас се чувства като у дома си – България й харесва открай време и затова при всяко гостуване се раздава на макс. Тя е първа приятелка със Слави Трифонов, с Ивана, с Андреа и с още куп известни хора от голямото шоу. Като нищо може да зарадва меломаните с бъдещи съвместни проект с някой от тукашните й колеги. Високо цени бг джентълмените. Сърцето й обаче е заето, въпречи че Индира обикновено се измъква от въпросите за личния й живот с иначе вярната фраза: "Публиката е моята най-голяма любов".

Индира впечатлява с бодливото си балканско чувство за хумор и с космополитната си позитивна енергия. Всъщност по професия тя е медицинска сестра и този факт до голяма степен обяснява, че сърцето й е широко отворено не само за хората. Индира създава организация, която помага на болни и изоставени животни. Талантливата дама живее в Белград и казва, че никога не би сменила великолепната гледка към река Сава за лукс в който и да е световен мегаполис. Гледа философски на живота. Твърди, че никой не е съвършен, че душата няма възраст и че времето минава през нас и трябва да му се наслаждаваме. Не е фаталистка, но в дома си държи два камъка – единият открива до манастир, а другият е подарък за късмет от невръстен фен.

Индира, чиито баща я кръщава на легендарната Индира Ганди, винаги е смайвала не само мъжете с ефектната си визия. Нейната екстравагантност обаче стига изкусителни висоти най-вече пред камерите и под прожекторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай