Вторник,

HAYES & Y пускат ново ВИДЕО

От: Failed to load user -
2353
HAYES & Y пускат ново ВИДЕО
A
A
A

Видеото към парчето "Dancefloor" с официална премиера днес

Младата и многообещаваща българска група HAYES & Y, днес представя своя нов видеоклип към парчето "Dancefloor". Песента е част от първото им EP и е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Андриян Гентовски. Hayes & Y бяха едно от най-споменаваните имена след SPIRIT of Burgas 2015, където пяха под зоркия поглед на Том Мейгън от Kasabian и над 10 000 души на главната сцена.

"Dancefloor" е високо оценена от английските медии, като получава множество ревюта и звучи в над 20 радиостанции на острова. Екипът на видеото снима в продължение на 6 дни на различни локации в нощна София. Зад идеята на клипа стои пресъздаването на утопична картина, в която на фокус е яркия контраст между нежното и бруталното.

"Искахме този клип да е нещо повече от поредното музикално видео. Целта беше да създадем изкуство, което да е отражение на музиката, но и да е самодостатъчно", споделя Благослав, фронтмен на HAYES & Y.

Бандата, формирана в края на 2012, подготвя второто си EP, което ще бъде представено на българската и световна публика в началото на октомври. Подробности около премиерата очаквайте съвсем скоро, а сега гледайте HAYES & Y – "Dancefloor".


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Hayes & Y Dancefloor