Глезят Крисия със спа процедури в Малта

Глезят Крисия със спа процедури в Малта | StandartNews.com

Ла Валета. Спа процедури, топла вана, билярд, са само част от нещата, с които Крисия Тодорова разпуска в свободното време между репетициите за големия концерт на детската Евровизия. Момиченцето, което ще представи страната ни, разказа пред бТВ, че с майка намерили дори и време за малко спорт.

"Забавляваме се общо взето. Разхождаме се, може и днес да се разхождаме", обясни усмихнатата Крисия след края на втората й генерална репетиция за песенния конкурс.

"Тя със сигурност е по-добре вече, пя", каза Евгени Димитров след края на заниманията на сцената, на които екипът на българската песен на Евровизия уточни последните детайли.

"Беше толкова вълнуващо, бяхме с новите костюми. При пускането на пушеците се стреснах", каза един от близнаците пиянисти по време на пресконференцията, която даде вчера българската ни делегация.

"Аз съм оптимист. Всъщност ние Крисия трябва да я пазим за петък и събота, когато трябва реално да пее както трябва. Ще използваме цялото време, за да може тя да си почива, да се възстановява и искрено се надявам да зарадва всички, всички български граждани навсякъде в Европа и по света".

Междувременно официалната страница на Крисия в социалната мрежа Фейсбук събра 32 000 фенове. Много хора изказват подкрепата си към Крисия. "32 000 харесвания? Скоро ще има 32 Милиони!", пише почитател на малката певица. "Браво Крисия, толкова горда осанка имаш! Много сте красиви и тримата! Успех деца!", пише жена под снимките от втората репетиция, които бяха публикувани във Фейсбук.

Днес Крисия, Хасан и Ибрахим ще разгледат забележителностите на Ла Валета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай