Фен загаси фас в Милена

Фен загаси  фас в Милена | StandartNews.com

Направил го, без да иска, преди време друг едва не й откъснал ухото

Милена Славова пострада от фенска любов, и то не за първи път. По време на "Миндя рок фест" във Велико Търново един от поклонниците на певицата почти си изгасил фаса в слепоочието й, без да иска. Рок лъвицата обаче е известна със самоиронията си и показа снимка на раната във Фейсбук.

Оказва се, че често пъти почитателите ѝ причиняват подобни травми. "Снощи един фен от любов ми забоде фас над веждата. Преди седмица друг едва не ми скъса лявото ухо, като ме прегърна за благодарност и ми закачи неволно обицата, а също така имам и няколко опита за избиване на предните зъби по време на концерт... Пак от любов, ама какво да направя, като и аз ги обичам и всичко им прощавам", смее се Милена.

Това лято тя прекара доста време на къмпинг "Градина" заедно с приятели и дъщеричката си Куини, понеже с мъжа й Тони са разделени. Сега й предстоят серия концерти, с които ще промотира новия си албум "13". На 5 септември заедно с китариста Явор Деспотов ще подарят акустична вечер на ценителите на качествения рок във Видин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай