"Джудас" хапват пиле и лазаня

"Джудас" хапват пиле и лазаня | StandartNews.com

Веган меню за Роб Халфорд и бира за феновете преди гига в "Арена Армеец" във вторник

"Джудас прийст" и "Хелоуин" пристигат във вторник в ранни зори веднага след концерта им в Белград и часове преди лайфа им в зала "Арена Армеец". Точно в 20 ч на сцената първи ще се качат "Хелоуин", но не като подгряваща група, а с около час и половина собствен пълен сет хитове. Техническата подготовка за разтърсващото шоу започва още в понеделник, когато у нас ще се изгради сцената и ще се издигне огромната видеостена за атрактивната мултимедия.

Преди Роб Халфорд да се развихри върху нея със своя любим мотор, "Джудас" ще хапнат сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Роб. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местно качествено пиво. Бандата ще зарадва феновете с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум с класически хеви метъл, "Redeemer of Souls".

Хилядите фенове на двете "тежки" банди ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16 ч в пространството пред "Арена Армеец". Входовете на залата ще бъдат отворени в 18,30.

Поради очакваното натоварено движение по бул. "Цариградско шосе", където в момента текат ремонти, добре е феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или с градския транспорт. Все още има ограничено количество билети за гига на цени от 40 до 100 лв. в касите на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай