Две сцени на концерта на Aerosmith

Две сцени на концерта на Aerosmith | StandartNews.com

Стивън Тайлър и компания ще пеят на две сцени на стадион "Локомотив" в столицата. Музикантите потеглят на европейско турне и София е втората спирка в него. Специално за него те са подготвили изцяло ново шоу с различни пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и десетки прожектори.

Мегапродукцията ще пристигне у нас пет дни преди самото шоу, съобщават организаторите от СМЕ.

Грандиозна сцена с ширина над 35 метра и покрив над 18 метра ще бъде изградена в сектор Г на стадион "Локомотив". Тя ще има специална платформа точно отпред, по която Стивън Тайлър ще бъде по-близо до феновете си. Тя ще завършва с една по-малка сцена.

Музикантите от Aerosmith обещават незабравимо шоу, на което ще чуем класики като „Love In An Elevator", „Dream On", „Livin' On The Edge", „Walk this Way" и „Sweet Emotion". Групата ще представи и песни от последния им студиен албум Music From Another Dimension.

Помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка ще бъдат разположени в бекстейдж зоната зад сцената. Всеки от петимата изпълнители ще разполага със собствена гримьорна с големина осем на шест метра, разкриха още от СМЕ. От своя страна гримьорите ще се съобразят със специалните изисквания на Стивън Тайлър и Джо Пери.

„Нека феновете ни се приготвят за истински класически рокендрол", каза Стивън Тайлър малко преди първата му изява у нас, цитиран от СМЕ. "В крайна сметка ние просто правим това, което правим най-добре – свирим. Свирим с удоволствие и точно затова ни се получава. Едно от хубавите неща при нас е, че все още сме заедно, в оригиналния си състав. А и все още правим същата музика като качество и звучене, каквато правехме преди 20, 10 или 2 години. Когато сме на място, където още не сме свирили, имам чувството, че има още повече енергия и от наша страна, и от страна на публиката. Ако сте се кефили да слушате рок преди години или ако все още се кефите на рок като го пуснат по радиото, трябва непременно да дойдете на стадион „Локомотив", да усетите енергията", продължи той.

Aеrosmith пристигат в България след концерта си в Истанбул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай