Дичо и Килата връхлитат Пазарджик

Дичо и Килата връхлитат Пазарджик | StandartNews.com

"Плюс Фестивал" ще радва за първи път купонджиите в Пазарджик. От днес до 14 септември градът ще посрещне близо 80 любими изпълнители. Организаторите са се постарали да представят на публиката впечатляваща програма от три стила в три поредни дни, напълно безплатно. Самият фест ще се случва на две места в Пазарджик - дневните дейности се разполагат на площад "Константин Величков", известен още като "Тортата", а мощните вечерни концерти ще бъдат на парк остров "Свобода". На дневните сцени ще вилнеят местни изпълнители, танцови групи ще споделят опит в уъркшопи, готвачи ще навиват ръкави за приготвянето на вкусни летни манджи, а всички останали спокойно ще релаксират в построената специално за фестивала "Лаунч зона". Ще има игри-джаги, федербал, състезания с фризбита и водни пистолети.

петък, 12 септември
19,30 часа
парк остров "Свобода"
Графа, Михаела Филева, Лазар Вълчев и "Неговите хора"
Апо и Невена, Ashley David (Великобритания), Rado Buza (Молдова)
The Hopers,
събота, 13 септември
11 часа
Дневен концерт при "Тортата", кулинарно шоу с Лео Бианки
19,30 часа
парк остров "Свобода"
Дичо и Поли Генова
неделя, 14 септември
парк острова "Свобода"
19,30 часа
100 Кила, Дивна, Били Хлапето, Прея

Метъл купон в София

Българската банда Dash the Effort, която се изявява в стила метълкор и метъл дет, ще подгряват масачузетските зверове Unearth. Концертът е на 16 септември в столичния клуб "Mixtape 5". Към тях ще се присъединят и гърците Endsight.
Dash the Еffort правят все по-силно впечатление на музикалните критици, а тази есен излиза дебютното им EP, което ще се казва Polar Dawn. Бандата е в състав Георги Казанджиев - китари, Георгиос Капетаниос - китари, Георги Василев - вокали, Магдалена Янтахтова - бас, Калин Енчев - барабани. Първият сингъл към ЕР-то е озаглавен Redemption.

Милена събира млади таланти

Милена Славова събира млади таланти за четвърти път на фест "Силата на рока". Фестивалът ще радва меломаните в събота и неделя в "Маймунарника". Ще участват 32 банди от Пловдив, Враца, Бургас, Монтана, Варна, Русе и Вършец. Групите, както и в досегашните издания на фестивала, ще изпълняват по две песни на сцената.

Лили Иванова във Варна

Лили Иванова ще провокира музикалните сетива на поклонниците си във Варна утре вечер. Концертът й е в Летния театър. Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни. "Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми - Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция", сподели Лили Иванова.

Румънеца и Енчев откриват Бела Рок Фест

Бела Рок Фест 2014 отбелязва 5-ият си юбилей на 12 и 13 септември в град Петрич. По традиция ще участват групи от България, Сърбия и Гърция. 10 групи ще вдигат адреналина на феновете на твърдите жици, като между тях са "Фанданго", Metal Lions, Metal Hearts, Bonus, Night Riders, SEVI, Analgin, Lost in Space, Deliverance Inc, D.vine, Fandango. Купона ще открият Румънеца и Енчев, които ще подгреят гостите преди твърдата част на музикалната вечер. Веселбата ще бъде на централния площад в града от 19 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай