Деспина Ванди готви по бабини рецепти в София

Деспина Ванди готви по бабини рецепти в София | StandartNews.com

Гръцката звезда Деспина Ванди, която идва за лайв на 21 февруари в зала 1 на НДК, ще пообиколи София, за да си потърси подходящо място да отвори заведение. През февруари изпълнителката на "Thelo na se do" и съпругът й, футболният ас Демис Николаидис, откриват първия си ресторант в Атина. Веднага след това прочутото семейство планира да направи същото в Солун и у нас. Певицата се слави като изключителен кулинар, а за любовта й към гръцката кухня доказателство са хилядите снимки на домашно приготвени ястия и сладкарски изкушения, публикувани в личния й профил в Инстаграм.

Затова и концепцията на ресторантите на Ванди-Николаидис е с акцент върху типичните за южната ни съседка традиционни специалитети. Менюто на заведението ще включва лични рецепти на поп звездата, някои от тях наследство от нейната баба. Ще има и ексклузивни менюта от едни от най-добрите гръцки готвачи - шеф Алесандро Папандреу.

За първия си концерт у нас поп иконата ще доведе и едно от най-горещите нови попълнения на гръцката музикална сцена - Кириакос Георгиу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай