Деспина пя за Пантелидис (ВИДЕО)

Деспина пя за Пантелидис (ВИДЕО) | StandartNews.com

"Този концерт е посветен на Пантелис Пантелидис". Това заяви гръцката певица Деспина Ванди, която снощи разтърси зала номер 1 на НДК с песните си. Тя пя в памет на своя колега, който преди дни загуби живота си в тежка катастрофа.

"Всички знаете за внезапната загуба на един голям гръцки певец, добър човек, приятел. През последните дни ме боли много заради загубата му, но наистина се радвам, че съм тук и ще се опитам да ви дам най-доброто от себе си, за да бъдете щастливи", обясни тя и започна концерта с "Всичко води към теб".

Певицата показа перфектна форма- облечена в бляскав тоалет в лилаво. Публиката аплодираше бурно всяка нейна песен и движения, а след първите няколко парчета хора вече танцуваха под звуците на гръцката музика.

Много мъже се бяха струпали точно под сцената и пляскаха с Деспина, но само малцина успяха да се докоснат до нея. Първо тя погали двама от танцуващите пред нея, а после поздрави лично Величко, който й направи впечатление с това, че пееше заедно с нея на всичките й парчета. "Величко? Ти не си грък? Но знаеш всички мои песни! Тази песен е специално за теб! Женен ли си? Не. Ок. Свободен си!", каза шеговито красавицата.

След близо един час по-голяма част от феновете на Ванди станаха от местата си и се скупчиха около сцената. Малко момиченце събра овациите на публиката след като се качи на сцената и я помоли за автограф. Деспина й даде, а след това я гушна и продължи да пее заедно с нея.

Шоуто на певицата продължи 2 часа. „Надявам се да се видим отново. Благодаря", каза тя и напусна сцената. "Деспина беше невероятна. Чаровна, енергична и магнетична. Пя и танцува така, както го прави една звезда от класа", сподели нейна фенка след концерта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай