Черна борса за Слави

Черна борса за Слави | StandartNews.com

Билетите стигнаха до 500 лева

Първият голям концерт на Слави Трифонов и "Ку-Ку бенд" от пет години насам предизвика небивал интерес. Дотолкова, че тръгна и черна борса за билети. Според запознати пропуските за лайфа на 25 април в "Арена Армеец" свършили два дни след пускането им, а предприемчиви българи започнали да ги предлагат на по-високи цени. В сайт за безплатни обяви пропуск за фен зоната, който има номинална стойност от 55 лева, вече се предлага за цели 500 лв. От pleven.utre разказват за въпросният продавач и как когато му позвънили, той обяснил, че получава десетки обаждания на ден, но изчаква най-добрата оферта, която до този момент била пет стотака. "Продават се три билета, за правостоящи, пред сцената. Цена за един - 300 лв!", гласи друго обявление в мрежата.

"Търся 5 билета за концерта на Слави, моля не се изхвърляйте с надценките. Знаем че повечето са изкупени, за да бъдат препродадени. И все пак желая разумни цени. Бъдете българи преди всичко!", моли за великодушие друг фен.
Цените, когато билетите бяха пуснати в продажба, бяха от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залата. В деня на концерта те ще бъдат проверявани с електронна система. Гологлавият водещ събира куп звезди заедно с "Ку-ку бенд" за грандиозния лайв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай