Брайън Мей и Ханс Цимер на промоция

Брайън Мей и Ханс Цимер на промоция  | StandartNews.com

Коледа носи много изкушаващи промоции за меломаните. "София мюзик ентерпрайсис" подарява на всеки, закупил билет в периода от 17 до 31 декември, ваучер за 10 % отстъпка от следващ пропуск за който и да е концерт на компанията през 2016-а. Ваучерът ще може да бъде използван до края на февруари.

Промоцията важи за най-горещото ново име в американския фънк-джаз - Джеймисън Рос. Той ще представя своя дебютен албум "Jamison", номиниран за "Грами" за 2015, на 12 февруари в "София лайф клуб". С отстъпка ще може да видите и чуете още Брайън Мей и Кери Елис, които пристигат за първи път в България за концерт на 16-и март 2016 г. Легендарният китарист и звездата на Бродуей излизат на сцената на зала 1 НДК. Брайън Мей ще дойде за втори път у нас на 23 юни с Роджър Тейлър и Адам Ламбърт. Шоуто им на стадион "Георги Аспарухов" ще е част от фестивала "Арена музика" за 25-годишния юбилей на "София мюзик ентерпрайсис".

Промоцията важи и Стивън Уилсън на 30 април в Music Jam и Ханс Цимер на 16 май в "Арена Армеец". В следващите дни ще бъдат обявени още концерти, за които ще е в сила коледната промоция. Билетите могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай