Братя Кавалера пристигат утре, свирят 90 минути

Братя Кавалера пристигат утре, свирят 90 минути | StandartNews.com

Основателите на клутовата траш легенда "Сепултура" - братята Макс и Игор Кавалера пристигат у нас утре, 15 ноември, за метъл шоуто си вечерта в столичната зала „Универсиада".

Концертът започва в 20 ч. със сета на немската траш банда Dying Gorgeous Lies, начело с харизнатичната си фронтдама Лиз Горджъс. Макс и Игор в компанията на музикантите от Cavalera Conspiracy се очаква да се качат на сцената около 21 часа. Шоуто им, посветено на 20-годишнината на емблематичния албум на "сепултура" - Roots, ще продължи 90 минути.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19 ч. а билетната каса ще работи от 10 до 22 часа. За притежателите на билети от категорията "priority access" ще бъде обособен отделен вход, който ще бъде отворен 15 минути по-рано в 18:45 часа.

Организаторите припомнят посетителите да носят документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място. За непълнолетните отново се иска придружител и попълнена декларация, която се намира на страницата на ticketpro.bg, но ще бъде раздавана и на място. Забранено е внасянето на звукозаписна техника, професионални фотоапарати, видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Няма да бъдат допускани фенове под въздействието на наркотици или алкохол.

Днес билетите все още са по 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна. Утре ще са по 60 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай