Бочели иска риба и пиле

Бочели иска риба и пиле  | StandartNews.com

Андреа Бочели е поискал в менюто си преди концерта в София ястия от пилешко и риба, тъй като е на специален хранителен режим за всеки ден от седмицата. В неделя му се полагат леки бели меса, плодове и зеленчуци.

Гримьорната му пък ще е оборудвана със специални овлажнители за въздух и електрическо пиано.

Тенорът ще пристигне с частен самолет късно вечерта преди грандиозното събитие на стадион "Българска армия", което е на 31 август. Той ще дойде от Краков - веднага след спектакъла си там.

Кара се превърна в русалка

Кара Делевин се съблече за рекламата на новия аромат от Том Форд. Красивата британка е като потопена във вода русалка - визия, в каквато рядко виждаме бунтарски настроената блондинка. Кара, която в момента е една от най-търсените манекенки, позира без никакви дрехи. Обичайно сериозното лице на 22-годишната Делевин излъчва сексапил и чувственост - а това със сигурност ще развълнува познавачите на уханията и хубавите жени.

Робин Уилямс е бил кремиран

ден след като се самоуби на 11 август, съобщиха едва вчера разследващите органи. Прахът му е бил разпръснат над залива в Сан Франциско, пише TMZ. Все още се чакат резултатите от токсикологичните изследвания, за да се установи дали Робин е имал химически вещества в организма си по времето, когато е посегнал на себе си.

Джаки Чан е притеснен от ареста

на сина му Джейси, заловен с марихуана. "Искам да благодаря на всички за подкрепата им. Случилото се бе голям шок за мен. Щом чух новината, страшно се ядосах. Като публична фигура, се чувствам ужасно засрамен. Като негов баща, съм силно натъжен и разочарован. Но най-сломена е майка му", пише в поста си Джаки Чан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай