Бляскаво шоу в "Х фактор"

Бляскаво шоу в "Х фактор" | StandartNews.com

Парчета на Кристина Агилера, One Direction и Sia завладяха сцената на първия концерт за годината на "Х фактор". Шоуто "Зоната на комфорта" даде възможност на всеки един от участниците да изпее песен, с която се чувства в свои води.

"Зоната на комфорта не означава само да стъпиш на сцената и да запазиш спокойствие, но и да съумееш да си спонтанен и да се справиш. Днес ти успя да се пребориш с една от най-трудните песни на нашето време", сподели Люси Дяковска след изпълнението на Виктория Георгиева с песента "Titanium". Момичетата от "A.V.A" затанцуваха със собствените си отражения във впечатляваща хореография с балета "Funky Monkeys" по време на песента "You are beautiful", а Християна Лоизу спря дъха на жури и публика с "I will always love you" на Уитни Хюстън. Кристиан Костов завоюва отново момичешките сърца със "Story of my life" на хитовата група "One Direction". Стивън Ачикор внесе R&B нотка с вечния хит "I believe I can fly", а Дарина Йотова на свой ред не пропусна възможността да рапира хитово парче на "Fifth Harmony".

В кулминацията на вечерта любимците на тийнейджърите - Дарина и Кристиан, създадоха оригинален дует с парчето "Крадена любов" на Графа и Мария Илиева. Песен от мюзикъла "Коса" беше специалната изненада на "A.V.A." и Вики, които донесоха на сцената истинска класика в музиката и филмовото изкуство. Вълнуващият финал на концерта прозвуча в чуждестранния дует на Християна и Стивън, който просълзи журито с песента IТll be there. "За мен това беше дуетът на дуетите!", възкликна Маги Халваджиян, който не скри вълнението и гордостта си от представителите на категория "25+".
Снощи един от шестимата финалисти трябваше да напусне шоуто завинаги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай